دانلود فایل مبانی نظری

دانلود فایل مبانی نظری

دانلود فایل مبانی نظری

دانلود فایل مبانی نظری

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

دانلود فایل مبانی نظری نارسایی هیجانی

کتاب علوم غریبه مرجان جادو

مرجان جادو

علوم غریبه مرجان جادو

دانلود کتاب علوم غریبه مرجان جادو شیخ بهایی نسخه کامل

دانلود کتاب علوم غریبه مرجان جادو

دانلود کتاب دعانویسی و طلسمات مرجان جادو

دانلود رایگان کتاب علوم غریبه مرجان جادو

میگرن

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن

مبانی نظری میگرن

فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تحریفهای شناختی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق تحریفهای شناختی

تحریفهای شناختی

مبانی نظری طرحواره های هیجانی

فایل مبانی نظری طرحواره های هیجانی

دانلود مبانی نظری طرحواره های هیجانی

دانلود فایل کامل مبانی نظری طرحواره های هیجانی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی

فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی

سلامت اجتماعی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق شادکامی

فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق شادکامی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق شادکامی

پیشینه تحقیق اضطراب و افسردگی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب و افسردگی

فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب و افسردگی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن

 

 

 

شرح مختصر:

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن (فصل دوم تحقیق)

اولین نوشته‌های مربوط به میگرن در ایبرس پاپیروس آمده است که در حدود ۱۲۰۰ سال پیش از میلاد مسیح در مصر باستان نوشته است(مایلر ونیل،2005). در سال ۲۰۰ قبل از میلاد نوشته‌هایی ازبقراط درباره توضیح علایم پیش درآمدی دیداری نوشته است که این علایم می‌توانند قبل از سردرد اتفاق بیافتند و بعد از استفراغ این حالت می‌تواند تا حدودی تسکین یابد(برسوک،2012).

در قرن دوم ارتیوس کاپادوسیا این نوع از سردرد را به سه نوع تقسیم کرد:سفامالجیا، سفالی، و هتروکرانیال. جالینوس از اصطلاح همیکرانیا (نیمه سر)، استفاده کرد اصطلاحی که واژه میگرن در نهایت از آن گرفته شد(والدمن،2011). او همچنین پیشنهاد داد که این درد برخاسته از پرده‌های مغز و شریان‌های خونی در سر است. در سال ۱۸۸۷ لوئیز هیاسینت توماس، کتابداری فرانسوی برای اولین بار میگرن را به دو نوع تقسیم کرد که در حال حاضر نیز از این تقسیم بندی استفاده می‌شود- میگرن با علایم پیش درامدی (“میگرن افتالمیک”) و میگرن بدون علایم پیش درامدی (“میگرن وولگار)(برسوک،2012).

قدمت مته کاری سوراخ کردن عمدی جمجمه به ۷٫۰۰۰ سال قبل از میلاد برمی گردد(مایلر و نیل،2005). درحالیکه بعضی از مردم با این کار از بیماری نجات پیدا می‌کردند ولی به خاطر عفونت تعداد زیادی جان خود را از دست می‌دادندآنها معتقد بودند که با این کار “به ارواح خبیث اجازه فرار” می‌دهند.ویلیام هاروی در قرن ۱۷ سوراخ کردن جمجمه را برای درمان میگرن توصیه می کرده است(بریت تالی،2002).

درحالیکه از دیرباز تلاش‌های زیادی برای درمان میگرن صورت گرفته است، ولی در سال ۱۸۶۸ بود که استفاده از ماده‌ای که در نهایت موثر واقع شد آغازگردید(برسوک،2012). این ماده قارچی با نام آرگوت بود که در سال ۱۹۱۸ ارگوتامین از آن گرفته شد.(هانسن،کهلر،2011).

میتیسرجیددر سال ۱۹۵۹ ساخته شد و اولین تریپتان،در سال ۱۹۸۸ تولید شد. در طول قرن ۲۰ به دنبال مطالعات بیشتر مواد پیشگیرانه موثرتری ساخته شدند و مورد تایید قرار گرفتند(برسوک،2012)

2-2-2.تعریف میگرن.

شایع ترین علت سردرد، میگرن است و حدود 15% از زنان و 6% از مردان را مبتلا می سازد. یک تعریف سودمند، میگرن، عبارت است از سندرمی خوش خیم و راجعه، متشکل از سردرد، تهوع، استفراغ و/ یا نشانه های اختلال عملکرد عصبی به شکل ترکیب های مختلف. میگرن را اغلب می توان از روی فعال کننده های آن (شراب قرمز، قاعدگی، گرسنگی، بی خوابی، نور خیره کننده، استروژن، نگرانی، عطرها، دوره های ناامیدی) و نیز غیرفعال کننده های آن (خواب، حاملگی، خوشحالی، و تریپتال ها) تشخیص داد(هاریسون ،1390).

میگرن یکی از اختلالات شدید است که ویژگی آن سردردهای ملایم یا شدید پی در پی می‌باشد و غالبا با علایمی در سیستم عصبی آتونومس همراه است. این نوع از سردرد یک طرفه است (بر نیمی از سر تاثیر می‌گذارد) و ماهیتا ضربان‌دار است و از ۲ ساعت تا ۷۲ ساعت ادامه دارد. علایم همراه با آن می‌تواند شامل حالت تهوع، استفراغ، نورگریزی (افزایش حساسیت به نور)، صدا ترسی )افزایش حساسیت به صدا) باشد و درد به طور کلی با بالا رفتن فعالیت بدنی افزایش می‌یابد(هیداچی،2004).

حملات سردرد شدید، بدون توجه به علت اغلب به صورت ضربانی و همراه با استفراغ و حساسیت (تندرنس) پوست سر توصیف می شوند. سردردهای خفیف تر به صورت ناراحتی غیر مشخص، فشارنده و نوار مانند و غالباً در تمام سر هستند که نمایی از سردرد تنشی به شمار می آیند.(هاریسون،1390).

بیش از یک سوم افراد مبتلا به سردرد‌های میگرنی نشانه‌های پیش درامدی/اورا را دریافت می‌کنند: نوعی اختلالات گذرای دیداری، حسی، زبانی یا حرکتی که نشان می‌دهند سردرد به زودی شروع خواهد شد(ضیایی،شیرزادی،1381).

2-2-3.علل میگرن:

ساز و کار دقیق میگرن ناشناخته است. البته این باور وجود دارد که میگرن به دلیل نوعی اختلال در رگهای خونی و عصبی باشد. نظریه اولیه مربوط به افزایش قابلیت تحرک قشر مخ و کنترل ناهنجار یاخته‌های عصبی درد در عصب سه قلوی ساقه مغز می‌باشد(دادیک وگارگاس،2009).

این باور وجود دارد که دلایل بروز میگرن ترکیبی از عوامل محیطی و ژنتیکی است. حدود دو سوم افراد مبتلا سردردها را از خانواده به ارث می‌برند(بارتلیسون وکاترر،2010).

همچنین نوسان سطح هورمون می‌تواند نقش داشته باشد: میگرن در زمان ، در پسرها کمی بیشتر از دخترهاست، اما در میان زنان حدود دو تا سه برابر بیشتر از مردان است)لی،برونر،2009). سردردهای میگرنی معمولا در دوره بارداری کاهش می‌یابند.

2-2-4.انواع میگرن:

در گذشته دسته بندی های گوناگونی برای میگرن بیان می شد(کلاسیک ، معمولی ،بازیلر ،همی پلژیک و …)ولی بتازگی طبقه بندی زیر پیشنهاد شده است:

-میگرن با پیش درامد

-میگرن بدون پیش درامد

-انواع دیگر میگرن

-سر درد خوشه ای (سلطان زاده،1383).

2-2-4-1.میگرن با پیش درآمد

این گونه سر درد ((میگرن کلاسیک)) نیز نامیده می شود و جنبه ارثی آن بسیار زیاد است(80-60درصد)است.نخست پیش درامدو سپس سر درد با ویژگی های که داده خواهد شد بروز می کند.

پیش درامد نشانه عصبی برگشت پذیری است که بدلیل اسپاسم برخی سرخرگ های مغزی پدید می اید و به گونه های مختلفی توسط بیماران بیان می شود:در بینایی بصورت تار شدن دید همی انوپی پیدایش لکه های سیاه یا پدیدار شدن خطوط نوزانی زیگزاگی جلوی چشم ها و در اندام ها بشکل احساس پارستزی یا کرختی یک نیمه بدن.همچنین پیش درامد می تواند بصورت سرگیجه باشد.در پی اورا که مدت ان معمولا 30-5 دقبقه می باشد سر درد خفیف تا شدیدی بروز می کند که اغلب 4 تا 72 ساعت و گاهی بیشتر طول می کشد.این سر درد در یک نیمه سر متمرکز است و معمولا با احساس ضربان درون سر تهوع و گریز از روشنایی و صدا همراه می باشد.فعالیت موجب تشدید سر درد می شود و گاهی شدت درد به اندازه ای است که بیمار باید همه ی کار های خود را کنار بزارد و به مگان تاریک و ساکتی پناه ببرد.معمولا پس از خوابیدن سر درد برطرف می شود.در برخی گونه های مقاوم ممکن است بیمار چندین روز از سر درد رنج ببرد و اقدامات دارویی به او کمکی نکند(سلطان زاده،1383؛189،190).

جزئیات:

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : دارد (به شیوه APA)

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن (فصل دوم تحقیق)

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن (فصل دوم تحقیق). دوستان محقق و دانشجویان و کار آفرینان گرامی سلام و ایامتان به کام شما در پیچ پیش فرض مبانی نظری و ...

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن (فصل دوم تحقیق) -

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن (فصل دوم تحقیق). ایامی نیک و سال پر از بهروزی برای شما نیکان ایرانی آرزومندیم هم میهنان پژوهشگر , کار آفرینان گرامی ...

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن (فصل دوم تحقیق)


این پرتال با ارائه پرونده آرشیوی مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن (فصل دوم تحقیق) در خدمت شما دانش پژوهان عزیز میباشد. , برای مشاهده کامل فایل بایگانی مبانی ...

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن (فصل دوم تحقیق)

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن (فصل دوم تحقیق) دسته: علوم انسانی بازدید: 7 بار فرمت فایل: docx حجم فایل: 53 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 30. مبانی نظری ...

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سردرد میگرنی | دهمین سرمت


15, 2016 - مبانی سرمت : پایگاه دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق.

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سردرد میگرنی | هشتمین سرمت

2 days ago - امید است با مفید بودن این فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق سردرد میگرنی گامی در جهت پیشرفت تجارت الکترونیک برداشته شود و سهمی در لبخند ...

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سردرد میگرنی | دهمین سرمت


Dec 15, 2016 - امید است با مفید بودن این فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق سردرد میگرنی گامی در جهت پیشرفت تجارت الکترونیک برداشته شود و سهمی در لبخند ...


مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن (فصل دوم تحقیق). دانلود. ارسال شده در نوامبر 17, 2016 نویسنده 30to. پاسخ دهید لغو پاسخ. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سردرد میگرنی (فصل دوم) | یوشاپ


Dec 5, 2016 - مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه ارشد) سردرد میگرنی در 15 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc ...

خرید و دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش سردرد میگرنی (فصل دوم ...


Nov 14, 2016 - مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه ارشد) سردرد میگرنی در 15 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc. دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش ..


دانلود تحقیق و مبانی نظری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی