دانلود فایل مبانی نظری

دانلود فایل مبانی نظری

دانلود فایل مبانی نظری

دانلود فایل مبانی نظری

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

دانلود فایل مبانی نظری نارسایی هیجانی

کتاب علوم غریبه مرجان جادو

مرجان جادو

علوم غریبه مرجان جادو

دانلود کتاب علوم غریبه مرجان جادو شیخ بهایی نسخه کامل

دانلود کتاب علوم غریبه مرجان جادو

دانلود کتاب دعانویسی و طلسمات مرجان جادو

دانلود رایگان کتاب علوم غریبه مرجان جادو

میگرن

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن

مبانی نظری میگرن

فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق میگرن

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تحریفهای شناختی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق تحریفهای شناختی

تحریفهای شناختی

مبانی نظری طرحواره های هیجانی

فایل مبانی نظری طرحواره های هیجانی

دانلود مبانی نظری طرحواره های هیجانی

دانلود فایل کامل مبانی نظری طرحواره های هیجانی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی

فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی

سلامت اجتماعی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق شادکامی

فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق شادکامی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق شادکامی

پیشینه تحقیق اضطراب و افسردگی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب و افسردگی

فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب و افسردگی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب و افسردگی

 

 

 

شرح مختصر:

اضطراب و افسردگی

تعریف افسردگی: افسردگی، رایج‌ترین اختلال روانی است که اخیرا به شدت رو به افزایش نهاده است. افسردگی را سرماخوردگی بیماری روانی نیز می‌نامند. تقریبا همه، حداقل به صورت خفیف احساس افسردگی کرده‌اند. احساس دمغی، بی‌حوصلگی، غمگینی، ناامیدی، دلسردی و ناخشنودی همگی از تجربیات افسردگی رایج هستند. این حالت را افسردگی بهنجار می‌گویند(روزنهان، ترجمه سیدمحمدی،  1379: 3).

زن‌ها خیلی بیشتر از مردها دچار افسردگی می‌شوند. علت آن روشن نیست، اما به نظر بسیاری از متخصصان، عوامل فرهنگی و به‌ویژه محرومیت‌ها و محدودیت‌های اجتماعی زیاد در مورد زنان، یکی از علل اساسی است(شاملو، 1382: 150). ارائه تعریف افسردگی آسان نیست، چرا که پیشنهاد تعریفی که مورد پذیرش همه متخصصان و پژوهشگران قرار گیرد، غیرممکن می‌باشد. حال به برخی از تعاریف عمده افسردگی اشاره می‌کنیم: افسردگی، به منزله یک بیماری خلق‌وخو یا اختلال کنش خلق‌وخو است. افسردگی، نشانگانی است که تحت سلطه خلق افسرده است و بر اساس بیان لفظی یا غیر لفظی عواطف غمگین، اضطرابی و یا حالت‌های برانگیختگی نشان داده می‌شود.

افت گذرا یا مداوم تنود عصبی- روانی که به صورت یک مؤلفه بدنی مانند سردرد، بی اشتهایی، یبوست و کاهش فشار خون و یک مؤلفه روانی مانند غمگینی، ناتوانی و احساس به پایان رسیدن نیرو نمایان می‌شود.

سقوط غیرقابل توجیه تنود حیاتی: این حالت در حیطه بدنی با خستگی دائم آشکار می‌شود. در حیطه شناختی به صورت پراکندگی دقت و مشکل کوشش فکری و در حیطه عاطفی به شکل حالتی مالیخولیایی که با هشیاری فرد نسبت به ناتوانمندی واکنش همراه است، آشکار می‌شود.

حالت روانی ناخوش که با دل‌زدگی، ‌یأس و خستگی‌پذیری مشخص می‌شود و در بیشتر مواقع با اضطرابی کم و بیش شدید همراه است (روزنهان، ترجمه سیدمحمدی، 1379: 6).

افسردگی[1] یک نوع اختلال عاطفی است، بارزترین علامت اختلالات عاطفی تغییرات و نوسانات مشهوری است که در خلق بیماران مبتلا به آن یافت می‎شود. که معمولاً به شدت متفاوت است از خلق بیماران مبتلا به آن یافت می‎شود که معمولاً به شدت متفاوت است از خلق افراد سالم، و تظاهر آن به صورت‎های افسردگی و یا خوشحالی زیاده از حد (مانی) می‎باشد. مانی عبارتست از سرخوشی، گشاده‎رویی، تحریک‎پذیری، پرحرفی، عزت نفس کاذب و پرش فکری افراطی. افسردگی هم دارای علایم و نشانه‎های بارزی همچون احساس غمگینی شدید، عصبانیت و بی‎حوصلگی، بی‎علاقگی و عدم لذت بردن از فعالیتهای تفریحی، کاهش انرژی یا بیقراری، بی‎اشتهایی، کاهش وزن، بیخوابی، کاهش قوای ذهنی، کاهش میل جنسی، احساس بی‎ارزشی و گناه، احساس نومیدی، فکر خودکشی وعلایم و دردهای جسمانی باشد (رستمی، 1390)

افسردگی یک هیجان عادی بیشری است، این افسردگی عادی یا علایمی مثل غمگینی، دلشکستگی، نومیدی، ناکامی، ناشادی مشخص می‎شود. این احساس همگانی و عمومی است و به عنوان اختلال غیرعادی تلقی نمی‎شود (ایمانی و مهترپور، 1391).

افسردگی را شاید بتوان به حالتی توصیف کرد که با تغییر اساسی و اولیه در خلق شروع و با مداومت احساس غم و اندوه به درجات مختلف مشخص می‎گردد (اخوت جلیلی، 1362).

تعریفی که بک[2]  در سال (1976)  بیان کرد، اینست که اصطلاح افسردگی به مجموعه رفتارهایی اطلاق می‎شود که عناصر مشخص آن کندی حرکت و کلام است گریستن، غمگینی، فقدان پاسخ های فعال، فقدان علائم، کم‎ارزشی، بی‎خبری و بی‎اشتهایی ازدیگر علائم آن است (میثمی، 1367). افسردگی اصطلاح وسیع و مبهمی است، برای شخص عادی حالتی مشخص با غمگینی و گرفتگی و بی‎حوصلگی و برای پزشک گروه وسیعی از اختلافات عاطفی با زیرشاخه‎های متعدد را تداعی می‎کند. خصوصیت اصلی و مرکزی حالت افسردگی کاهش عمیق میل به فعالیت‎های لذت‎بخش روزمره مثل معاشرت، تفریح، ورزش، غذا و سکس است. این ناتوانی برای کسب لذت، حالتی نافذ و پایا دارد (ترجمة پورافکاری، 1371).

جزئیات:

توضیحات: فصل دوم پژوهش کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دوم پژوهش

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : دارد (به شیوه APA)

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب و افسردگی - مدیران همفکر

خانه / علوم انسانی / مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب و افسردگی ... دریافت فایل. اشتراک. فیسبوک ... برچسباضطراب و افسردگی پیشینه تحقیق مبانی نظری ...

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اختلال اضطراب اجتماعی ( فصل دوم پایان نامه )

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اختلال اضطراب اجتماعی ( فصل دوم پایان نامه ) پیشینه پژوهش اختلال اضطراب ... پایان نامه مقایسه رابطه میزان افسردگی ما بین دو گروه افراد ورزشکار و غیر ورزشکار · تحقیق در مورد کامپوزیت .... توضیحات: فصل دوم پایان نامه (پیشینه و مبانی نظری پژوهش) ... نوع فایل: و قابل ویرایش با فرمت doc.

مبانی نظری و پیشینه پژوهش شادکامی ( فصل دوم پایان نامه )

توضیحات: فصل دوم پایان نامه (پیشینه و مبانی نظری پژوهش) ... باوجوداین شادکامی متضاد افسردگی‌ نیست، اما، نبود افسردگی دلیل لازم‌ برای‌ رسیدن‌ با شادکامی‌ است و ...

مبانی نظری و پیشینه تحقیق افسردگی - سیستم همکاری در فروش فایل ...

مبانی نظری و پیشینه تحقیق افسردگی ( فصل دوم) در 24 صفحه ورد قابل ویرایش ... توجه: این فایل براساس DSM-5 تهیه شده است و از منابع جدید در آن استفاده شده است.

مبانی نظری و پیشینه پژوهش افسردگی و اضطراب (فصل دوم پایان نامه)

Aug 5, 2016 - مبانی نظری و پیشینه پژوهش افسردگی و اضطراب (فصل دوم پایان نامه) - فایل دانشگاهی - دانلود پروژه و تحقیق و پایان نامه.

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع اضطراب و استرس

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع اضطراب و استرس: امروزه اضطراب و نگرانی ... پیشینه داخلی و خارجی: دارد منابع فارسی: دارد منابع لاتین: دارد نوع فایل:

دانلود رایگان انواع مبانی نظری برای فصل دوم پایان نامه روانشناسی

در فصل دوم پایان نامه تحت عنوان چارچوب و مبانی نظری تحقیق یا پژوهش، لازم است هر یک از این متغیرها به ... دانلود لیست فایل های مبانی نظری ... دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع اضطراب و استرس · دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق با ...

دانلود مبانی نظری افسردگی و اضطراب برای فصل دوم پایان نامه روانشناسی

دانلود مبانی نظری افسردگی و اضطراب برای فصل دوم پایان نامه روانشناسی، دانلود ... مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و ... هر فایل دلخواه (پروپوزال، مبانی نظری، پرسشنامه ، پاورپوینت، مدل تحقیق و...).

پیشینه پژوهش ،تعریف - پرسشنامه مقاله پایان نامه(فصل دوم پیشینه ...

ادبیات پژوهش، پیشینه پژوهش ،کارشناسی ارشد،مبانی نظری،پیشینه پژوهش ... گارانتی بازگشت وجه: دارد ( کیفیت این فایل تضمین شده است درصورت هرگونه مشکل ... ترس، اضطراب، افسردگی و بسیاری مشکلات روانی می تواند برای بیماران ایجاد شود.

افسردگی - پرتال پروژه های دانشگاهی


PRL103- نمونه پروپوزال روانشناسی: ارزیابی کیفیت زندگی ،افسردگی و اضطراب ... توده بدنی آنان قیمت : 16000 تومان تعداد صفحه: 38 صفحه فایل word فرضیات . .... ادبیات و پیشینه تحقیق 2-1 پیشینه تحقیق.9 2-2 نظریه های عزت نفس....10 2-3 ...

دانلود تحقیق و مبانی نظری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی